ingyen
webstatisztika
Levitra | kamagra-gold.hu

Levitra

Levitra néven ismert az a Bayer cég által kifejlesztett gyógyszer amely egy olyan hatásos potencianövelő, amit a pénisz erekciójának kialakulására és annak fenntartására használnak. Mint a többi hasonló termék ez is csak szexuális inger esetén fejti ki megfelelő hatását. Nagyon jól használható mindenféle potenciazavar kezelésére. Csökkenti annak a felelős vegyületnek a hatását, ami a nemi szerv merevedésének a megszünését okozza.

Levitra potencianövelő hatásmechanizmusa

…abban nyílvánul meg, hogy teljesen helyreállítja annak a természetes vegyületnek az egyensúlyát az emberi szervezetben, amelyik a tartós, hatásos, eredményes merevedésért felelős. A Levitra hatása a Levitra hatóanyagának a Vardenafilnak az eredménye.

A normális merevedést két vegyület megfelelő egyensúlya szabályozza a férfi emberi testben. Az egyik a megfelelő erős merevedést okozza, a második pedig megszünteti azt. Ha ennek a két valamennyire hormonális anyagnak a természetes egyensúlya elbillen valamelyik irányba, akkor a megfelelő merevedés vagy meg sem történik, vagy megtörténik, de nagyon hamar végetér. A Levitra a második vegyület hatását jelentősen csökkenti. Kicsit másképpen működik, mint a Viagra hatása.

A Levitra gyógyszer lehetővé teszi, hogy a megfelelő merevedés elég ideig tartson, annak az érdekében, hogy megfelelően be tudja fejezni a nemi aktust. A Levitra potencianövelő olyankor fejti ki a legjobb hatást, ha a nemi aktus előtt negyven-ötven perccel nyeli le a tablettát.A megfelelő potencianövelés eléréséhez, és a teljes merevedés bekövetkezéséhez szexuális inger szükséges.

Levitra használata fokozott elővigyázatosságot igényel

Ha Ön az alább felsorolt betegségek valamelyikében érintett, netán már volt ezekkel kezelve is, mindenképpen menjen orvoshoz vagy kérdezze meg kezelőorvosát, hogy Ön használhatja-e a Levitrát. A Levitra hatóanyaga erősen befolyásolhatja a vérnyomást, ha Ön közben valamilyen nitrátot tartalmazó egyéb gyógyszereket szed. A Levitra használata akár veszélyes is lehet, ha Önnek súlyos szív, érrendszeri vagy májpanaszai vannak.

Ne szedjen semmiképpen Levitrát, ha Ön művese kezelésben részesül. Veszélyes továbbá a Levitra tabletta, amennyiben Önnek valamikor már szívrohama vagy esetleg szélütése volt. Ne használjon Levitrát, akkor sem, ha alacsony a vérnyomása vagy ha korábban valamikor alacsony vérnyomás betegségével valamilyen orvosi szakkezelésen vett részt.

Levitra beszerzése

Az itthoni gyógyszertárakban a Levitra 10mg hatóanyagtartalommal vásárolható meg. Külföldön, gyógyszertárakban több helyen is forgalmazzák a Levitra gyógyszert 20mg hatóanyagtartalmú változatát is. Internetes rendelő oldalakon is a nagyobb hatóanyagtartalmu változatával találkozni, mert az jobb ár értékarányt képvisel. A használt potencianövelőben levő hatóanyagtartalom a 20mg-os tabletta felezésével megfelelően adagolható, csökkenthető. Figyeljen oda, hogy mekkora hatóanyagtartalmu gyógyszert vásárol.